FORGOT YOUR DETAILS?

Roman Mihai

PositionInstructor
My skill
Yoga Dance 87%

Dintotdeauna am fost pasionat de mișcare și de puterea de a-ți transforma corpul și mintea. Consider că exercițiul fizic este o însemnată și importantă parte a fiecărei zile și cu toate că programele noastre sunt foarte încărcate, acesta ar trebui încorporat pentru a deveni o rutină sau, de ce nu, un stil de viață. El poate preveni și rezolva problemele de sănătate și poate îmbunătăți foarte mult calitatea vieții.

Începând să frecventez cu regularitate sala de forță și văzându-mi propriile rezultate și îmbunătățiri ale formei fizice și fiind, totodată, pasionat de a cunoaște cât mai multe în acest domeniu, am hotărât să-mi perfecționez nivelul de cunoștințe și să devin un profesionist, fapt pentru care am absolvit cursurile de specializare ca instructor de fitness și personal trainer, putând astfel să-i ajut pe cei din jurul meu să obțină rezultate și să adopte un stil de viață sănătos.

Te voi motiva și ajuta să-ți îmbunătățești condiția fizică și starea de sănătate prin alegerea unui program de antrenament potrivit pentru tine, indiferent dacă îți dorești să slăbești , să te tonifici, să îți crești forța sau masa musculară, pentru a obține rezultate maxime și un corp de invidiat. Consider că, pentru a atinge succesul, este nevoie de construirea unei baze solide și de aceea sunt pasionat de utilizarea formei corecte de execuție a exercițiilor și a tehnicii potrivite în vederea prevenirii accidentărilor și a atingerii constante de noi performanțe.

Susțin cu încredere că, indiferent de condiția fizică pe care o are, oricine este în stare să își atingă țelurile propuse. Cu un pic de determinare și perseverență, orice este posibil.

De-a lungul timpului, indiferent dacă am venit la sală supărat, stresat sau nervos, întotdeauna, după terminarea antrenamentului, am plecat zâmbind și relaxat și sper că la fel o să faci și tu.

Te aștept cu drag !

TOP