FORGOT YOUR DETAILS?

Cosma Madalina

PositionInstructor
My skill
Flow 61%

Bună! Mă numesc Cosma Mădălina și pot să spun că pasiunea pentru sport mi-a ghidat pașii de la o vârstă fragedă până în prezent.

Părinții au observat dorința mea și m-au înscris încă de la școala primară la un club de JUDO, prin intermediul căruia am participat la competiții în care am luat doar locurile I și II, dar am suferit de o fractură la braț care m-a forțat să abandonez deși mă calificasem pentru competiția pe faza națională.

Dar asta nu m-a făcut să renunț la activitatea fizică. Am continuat să joc fotbal și handbal în cadrul instituțiilor de învățământ. Apoi în timpul facultății deși am terminat ca Inginer Agronom nu am abandonat pasiunea pentru sport și frecventam diferite săli de fitness. Atunci m-am gândit pentru prima dată că cetățenii orașului Focșani și nu numai, au nevoie de o altfel de sală.

Așa că am absolvit cursurile de instructor de fitness și personal trainer și am pus bazele Clubului Sportiv Nova Gym.

Te voi motiva și ajuta să-ți îmbunătățești condiția fizică și starea de sănătate prin alegerea unui program de antrenament potrivit pentru tine, indiferent dacă îți dorești să slăbești , să te tonifici, să îți crești forța sau masa musculară, pentru a obține rezultate maxime și un corp de invidiat. Consider că, pentru a atinge succesul, este nevoie de construirea unei baze solide și de aceea sunt pasionat de utilizarea formei corecte de execuție a exercițiilor și a tehnicii potrivite în vederea prevenirii accidentărilor și a atingerii constante de noi performanțe.

Susțin cu încredere că, indiferent de condiția fizică pe care o are, oricine este în stare să își atingă țelurile propuse. Cu un pic de determinare și perseverență, orice este posibil.

De-a lungul timpului, indiferent dacă am venit la sală supărat, stresat sau nervos, întotdeauna, după terminarea antrenamentului, am plecat zâmbind și relaxat și sper că la fel o să faci și tu.

Te aștept cu drag !

TOP