FORGOT YOUR DETAILS?

Ciobotaru Gabi-Andrei

PositionInstructor
My skill
Flow 61%

Pasionat de sport încă de mic, mi-am dorit dintotdeauna să îmi pot forța limitele organismului. Primul pas în a învăța ce înseamnă disciplina și activitatea sportivă l-am făcut când m-am înscris la un club de fotbal.

Pentru a-mi dezvolta cunoștințele despre biomecanica corpului uman și sănătate am ales să urmez cursurile din cadrul universității „Vasile Alexandri” din Bacău, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, specializarea Educație fizică și sport.

În 2013, după o accidentare ce m-a ținut departe de sport câteva luni, am ajuns la o greutate de 113kg, dar datorită ambiției, în aproximativ un an, am ajuns la forma dorită, slăbind 27kg.  Văzându-mi propriile rezultate, am realizat că i-aș putea ajuta și pe ceilalți să reușească. Astfel încât în 2014 am hotărât să urmez cursurile de specializare ca instructor fitness.

După absolvirea facultății, mi-am început cariera ca instructor de fitness, iar datorită voinței, disciplinei, și a bunei dispoziții, obiectivele propuse în cadrul antrenamentelor s-au transformat mereu în rezultate.

În ziua de azi, când majoritatea joburilor sunt reprezentate de statul la birou 8-10 ore pe zi, iar organismul începe să cedeze, omul și-a dat seama că sportul are rolul său esențial în viața de zi cu zi. Sportul îmbunătățește circulația sanguină, menține mobilitatea articulară, crește forța musculară și dă organismului o stare generală de bine.

Te invit să te antrenezi alături de mine și iți promit că te voi îndruma pe tot parcursul antrenamentelor, voi fi lânga tine trup și suflet pentru ca obiectivele stabilite să se transforme în rezultatele așteptate.

Motto:„Never give up!”

TOP