FORGOT YOUR DETAILS?

SUNTEM PREGATITI PENTRU TINE !

Un Personal Trainer iti va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bine decat un plan de antrenament standard. Deoarece Personal Trainerul iti va evalua conditia fizica, este capabil sa adapteze programul pentru a se plia perfect pe nevoile tale, pentru a obtine cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

În desfăşurarea activităţii sale, instructorul de fitness utilizează un complex de echipamente specifice (aparatele şi accesoriile de fitness), cărora le asigură permanent funcţionalitatea (prin verificare şi întreţinere curentă), cu respectarea condiţiilor precizate în regulamentul intern al sălii.
Responsabilitatea, rigurozitatea, operativitatea, capacitatea de comunicare, uşurinţa comunicării într-o limbă străină, discernământul, atenţia şi îndemânarea reprezintă câteva aptitudini absolut necesare practicării ocupaţiei instructor de fitness.

NOVA GYM

Fiecare individ are particularități proprii și urmărește rezultate diferite. Tocmai de aceea ai nevoie de un antrenor personal care îţi înţelege nevoile şi concepe antrenamentul ce ţi se potriveşte cel mai bine.

CALITATE

Calitatea serviciilor a fost dintodeauna o prioritae pentru noi de aceea vă punem la dispoziția dumneavoastră cele mai moderne și performante servicii , cele mai bune programe din lume și cei mai bine pregătiți instuctori.

REZULTATE

Eficienţa antrenorilor NOVAGym se observă în numărul ridicat de clienţi mulţumiţi care aleg să ne fie fideli.

Ciobotaru Gabi-Andrei

PERSONAL TRAINER

500 lei / 12 sedinte

Pasionat de sport încă de mic, mi-am dorit dintotdeauna să îmi pot forța limitele organismului. Primul pas în a învăța ce înseamnă disciplina și activitatea sportivă l-am făcut când m-am înscris la un club de fotbal.  

Pentru a-mi dezvolta cunoștințele despre biomecanica corpului uman și sănătate am ales să urmez cursurile din cadrul universității „Vasile Alexandri” din Bacău, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, specializarea Educație fizică și sport.  

Ana Horodinca

PERSONAL TRAINER

500 lei / 12 sedinte

Ana Horodincă-instructor fitness și aerobic

Am descoperit beneficiile activității fizice acum 12 ani,când kilogramele în plus au început să-mi pună sănătatea în pericol.

Sunt instructor de 5 ani și antrenamentele mele preferate sunt cele de cardiolowimpact, antrenamente interval cu greutatea corpului, exerciții de pilates și yoga.

Ca viitor kinetoterapeut te voi ajuta să te vindeci prin mișcare și să găsesc cel mai bun mod de a profita de punctele forte și cea mai ușoară metodă de eliminare a obiceiurilor proaste.

Deși nu putem fi "totul" pentru toată lumea sau să mulțumim toți  oamenii, trebuie să înțelegem modul în care elevii noștri învață cel mai bine.

Când mă uit la ce factori au contribuit la succesul meu ca instructor, recunosc anumite elemente cheie care îmi permit să fiu eficientă și de succes atunci când instruiesc cursantul adult.

Am învățat multe abilități de predare, dar majoritatea lecțiilor au fost dobândite de-a lungul timpului, ca experiență de viață.

Motto:Nu se poate să nu se poată.

Marius Alexandrescu

PERSONAL TRAINER

500 lei / 12 sedinte

 

 

Chirila Alexandru

PERSONAL TRAINER

500 lei / 12 sedinte

 

 

Daniel Vascu

PERSONAL TRAINER

 

 

Andy Tufaru

PERSONAL TRAINER

 

 

TOP