FORGOT YOUR DETAILS?

SUNTEM PREGATITI PENTRU TINE !

Practicarea ocupaţiei Instructor fitness presupune deţinerea unor competenţe referitoare la identificarea cerinţelor clienţilor, stabilirea tipurilor de programe de întreţinere corporală şi a tipurilor de exerciţii de fitness adecvate acestor cerinţe, precum şi la stabilirea necesarului de aparate şi accesorii în funcţie de tipurile de exerciţii de fitness ce urmează să fie efectuate de către clienţi, asigurând tot timpul funcţionalitatea aparatelor de fitness disponibile.

În desfăşurarea activităţii sale, instructorul de fitness utilizează un complex de echipamente specifice (aparatele şi accesoriile de fitness), cărora le asigură permanent funcţionalitatea (prin verificare şi întreţinere curentă), cu respectarea condiţiilor precizate în regulamentul intern al sălii.
Responsabilitatea, rigurozitatea, operativitatea, capacitatea de comunicare, uşurinţa comunicării într-o limbă străină, discernământul, atenţia şi îndemânarea reprezintă câteva aptitudini absolut necesare practicării ocupaţiei instructor de fitness.

NOVA GYM

Fiecare individ are particularități proprii și urmărește rezultate diferite. Tocmai de aceea ai nevoie de un antrenor personal care îţi înţelege nevoile şi concepe antrenamentul ce ţi se potriveşte cel mai bine.

CALITATE

Calitatea serviciilor a fost dintodeauna o prioritae pentru noi de aceea vă punem la dispoziția dumneavoastră cele mai moderne și performante servicii , cele mai bune programe din lume și cei mai bine pregătiți instuctori.

REZULTATE

Eficienţa antrenorilor NOVAGym se observă în numărul ridicat de clienţi mulţumiţi care aleg să ne fie fideli.

Victor Benescu

INSTRUCTOR

Absolvent al Facultaţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Fitness şi Culturism, Master Trainer pentru judeţele Vrancea şi Buzău la ABCFITNESS School, Instructor de Triatlon, acreditat de Federaţia Română de Triatlon, autor al cărţii: De Luni la Sală.

Sportiv de performanţă in Culturism, actualmente participant la concursuri de MTB, Maraton, Ultramaraton, Triatlon pe distanţe Olimpice si Ironman.

Moto: Când nu mai poţi, mai poţi puţin!

Cosma Madalina

INSTRUCTOR

Bună! Mă numesc Cosma Mădălina și pot să spun că pasiunea pentru sport mi-a ghidat pașii de la o vârstă fragedă până în prezent.

Părinții au observat dorința mea și m-au înscris încă de la școala primară la un club de JUDO, prin intermediul căruia am participat la competiții în care am luat doar locurile I și II, dar am suferit de o fractură la braț care m-a forțat să abandonez deși mă calificasem pentru competiția pe faza națională.

Dar asta nu m-a făcut să renunț la activitatea fizică. Am continuat să joc fotbal și handbal în cadrul instituțiilor de învățământ. Apoi în timpul facultății deși am terminat ca Inginer Agronom nu am abandonat pasiunea pentru sport și frecventam diferite săli de fitness. Atunci m-am gândit pentru prima dată că cetățenii orașului Focșani și nu numai, au nevoie de o altfel de sală.

Așa că am absolvit cursurile de instructor de fitness și personal trainer și am pus bazele Clubului Sportiv Nova Gym.

Te voi motiva și ajuta să-ți îmbunătățești condiția fizică și starea de sănătate prin alegerea unui program de antrenament potrivit pentru tine, indiferent dacă îți dorești să slăbești , să te tonifici, să îți crești forța sau masa musculară, pentru a obține rezultate maxime și un corp de invidiat. Consider că, pentru a atinge succesul, este nevoie de construirea unei baze solide și de aceea sunt pasionat de utilizarea formei corecte de execuție a exercițiilor și a tehnicii potrivite în vederea prevenirii accidentărilor și a atingerii constante de noi performanțe.

Susțin cu încredere că, indiferent de condiția fizică pe care o are, oricine este în stare să își atingă țelurile propuse. Cu un pic de determinare și perseverență, orice este posibil.

De-a lungul timpului, indiferent dacă am venit la sală supărat, stresat sau nervos, întotdeauna, după terminarea antrenamentului, am plecat zâmbind și relaxat și sper că la fel o să faci și tu.

Te aștept cu drag !

Ciobotaru Gabi-Andrei

INSTRUCTOR

Pasionat de sport încă de mic, mi-am dorit dintotdeauna să îmi pot forța limitele organismului. Primul pas în a învăța ce înseamnă disciplina și activitatea sportivă l-am făcut când m-am înscris la un club de fotbal.  

Pentru a-mi dezvolta cunoștințele despre biomecanica corpului uman și sănătate am ales să urmez cursurile din cadrul universității „Vasile Alexandri” din Bacău, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, specializarea Educație fizică și sport.  

În 2013, după o accidentare ce m-a ținut departe de sport câteva luni, am ajuns la o greutate de 113kg, dar datorită ambiției, în aproximativ un an, am ajuns la forma dorită, slăbind 27kg.  Văzându-mi propriile rezultate, am realizat că i-aș putea ajuta și pe ceilalți să reușească. Astfel încât în 2014 am hotărât să urmez cursurile de specializare ca instructor fitness.

După absolvirea facultății, mi-am început cariera ca instructor de fitness, iar datorită voinței, disciplinei, și a bunei dispoziții, obiectivele propuse în cadrul antrenamentelor s-au transformat mereu în rezultate.

  În ziua de azi, când majoritatea joburilor sunt reprezentate de statul la birou 8-10 ore pe zi, iar organismul începe să cedeze, omul și-a dat seama că sportul are rolul său esențial în viața de zi cu zi. Sportul îmbunătățește circulația sanguină, menține mobilitatea articulară, crește forța musculară și dă organismului o stare generală de bine.

Te invit să te antrenezi alături de mine și iți promit că te voi îndruma pe tot parcursul antrenamentelor, voi fi lânga tine trup și suflet pentru ca obiectivele stabilite să se transforme în rezultatele așteptate.

Motto:„Never give up!”

Ana Horodinca

INSTRUCTOR Fitness & Aerobic

Ana Horodincă-instructor fitness și aerobic

Am descoperit beneficiile activității fizice acum 12 ani,când kilogramele în plus au început să-mi pună sănătatea în pericol.

Sunt instructor de 5 ani și antrenamentele mele preferate sunt cele de cardiolowimpact, antrenamente interval cu greutatea corpului, exerciții de pilates și yoga.

Ca viitor kinetoterapeut te voi ajuta să te vindeci prin mișcare și să găsesc cel mai bun mod de a profita de punctele forte și cea mai ușoară metodă de eliminare a obiceiurilor proaste.

Deși nu putem fi "totul" pentru toată lumea sau să mulțumim toți  oamenii, trebuie să înțelegem modul în care elevii noștri învață cel mai bine.

Când mă uit la ce factori au contribuit la succesul meu ca instructor, recunosc anumite elemente cheie care îmi permit să fiu eficientă și de succes atunci când instruiesc cursantul adult.

Am învățat multe abilități de predare, dar majoritatea lecțiilor au fost dobândite de-a lungul timpului, ca experiență de viață.

Motto:Nu se poate să nu se poată.

TOP