FORGOT YOUR DETAILS?

SUNTEM PREGATITI PENTRU TINE !

Practicarea ocupaţiei Instructor fitness presupune deţinerea unor competenţe referitoare la identificarea cerinţelor clienţilor, stabilirea tipurilor de programe de întreţinere corporală şi a tipurilor de exerciţii de fitness adecvate acestor cerinţe, precum şi la stabilirea necesarului de aparate şi accesorii în funcţie de tipurile de exerciţii de fitness ce urmează să fie efectuate de către clienţi, asigurând tot timpul funcţionalitatea aparatelor de fitness disponibile.

În desfăşurarea activităţii sale, instructorul de fitness utilizează un complex de echipamente specifice (aparatele şi accesoriile de fitness), cărora le asigură permanent funcţionalitatea (prin verificare şi întreţinere curentă), cu respectarea condiţiilor precizate în regulamentul intern al sălii.
Responsabilitatea, rigurozitatea, operativitatea, capacitatea de comunicare, uşurinţa comunicării într-o limbă străină, discernământul, atenţia şi îndemânarea reprezintă câteva aptitudini absolut necesare practicării ocupaţiei instructor de fitness.

NOVA GYM

Fiecare individ are particularități proprii și urmărește rezultate diferite. Tocmai de aceea ai nevoie de un antrenor personal care îţi înţelege nevoile şi concepe antrenamentul ce ţi se potriveşte cel mai bine.

CALITATE

Calitatea serviciilor a fost dintodeauna o prioritae pentru noi de aceea vă punem la dispoziția dumneavoastră cele mai moderne și performante servicii , cele mai bune programe din lume și cei mai bine pregătiți instuctori.

REZULTATE

Eficienţa antrenorilor NOVAGym se observă în numărul ridicat de clienţi mulţumiţi care aleg să ne fie fideli.

Ciobotaru Gabi-Andrei

INSTRUCTOR

Pasionat de sport încă de mic, mi-am dorit dintotdeauna să îmi pot forța limitele organismului. Primul pas în a învăța ce înseamnă disciplina și activitatea sportivă l-am făcut când m-am înscris la un club de fotbal.  

Pentru a-mi dezvolta cunoștințele despre biomecanica corpului uman și sănătate am ales să urmez cursurile din cadrul universității „Vasile Alexandri” din Bacău, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, specializarea Educație fizică și sport.  

În 2013, după o accidentare ce m-a ținut departe de sport câteva luni, am ajuns la o greutate de 113kg, dar datorită ambiției, în aproximativ un an, am ajuns la forma dorită, slăbind 27kg.  Văzându-mi propriile rezultate, am realizat că i-aș putea ajuta și pe ceilalți să reușească. Astfel încât în 2014 am hotărât să urmez cursurile de specializare ca instructor fitness.

După absolvirea facultății, mi-am început cariera ca instructor de fitness, iar datorită voinței, disciplinei, și a bunei dispoziții, obiectivele propuse în cadrul antrenamentelor s-au transformat mereu în rezultate.

  În ziua de azi, când majoritatea joburilor sunt reprezentate de statul la birou 8-10 ore pe zi, iar organismul începe să cedeze, omul și-a dat seama că sportul are rolul său esențial în viața de zi cu zi. Sportul îmbunătățește circulația sanguină, menține mobilitatea articulară, crește forța musculară și dă organismului o stare generală de bine.

Te invit să te antrenezi alături de mine și iți promit că te voi îndruma pe tot parcursul antrenamentelor, voi fi lânga tine trup și suflet pentru ca obiectivele stabilite să se transforme în rezultatele așteptate.

Motto:„Never give up!”

Alexandru Daniel Chirila

INSTRUCTOR Fitness

TOP