FORGOT YOUR DETAILS?

Step Aerobic

Stepul aerobic este poate cea mai cunoscută tehnică de fitness. În timpul unei clase de step se îmbină armonios exercițiile fizice, dansul și muzica.

Beneficiile exercitiilor de step aerobic:

Inlănțuirea de pași lucrează coapsele, gambele, fesele, dar deși efortul este concentrat pe trenul inferior, nici partea superioară a corpului nu rămâne neantrenată. De-a lungul ședinței, se lucrează foarte mult brațele cu ajutorul ganterelor. De asemenea, majoritatea orelor de step se încheie cu o suită de exerciții efectuate la saltea, unde se lucrează musculatura abdominală. Astfel încât tot corpul este lucrat într-o manieră armonioasă, iar silueta se definește în scurt timp.

Aceasta tehnică de antrenament solicită sistemul cardiovascular, nu doar mușchii, ceea ce duce la arderea unui număr mare de calorii (400-500 kcal/ora).

După doar câteva ședințe de step aerobic, coordonarea și postura se îmbunătățesc, grație sincronizării mișcărilor picioarelor cu cele ale brațelor, pe ritmul muzicii.

Întrucât sistemul cardiovascular este solicitat timp îndelungat pe parcursul antrenamentului, respirația și condiția fizică în ansamblu se îmbunătățesc.

Nu în ultimul rând, muzica și atmosfera de grup euforică induc o stare de relaxare și generează bună dispoziție.

Class Timetable

 Open TimeClose TimeTrainerAddress
miercuri7:308:30
miercuri
7:30 - 8:30 - cu - at

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Class Information

 Number of Week1
 Open: 12 martie 2018
 Days
mie

Class Trainer

TOP