FORGOT YOUR DETAILS?

BOSU® PRO Balance Trainer

NovaGym ofera acest tip de antrenament cu BOSU® PRO Balance Trainer sub îndrumarea unui instructor specializat, în cadrul claselor de Aerobic.

De-a lungul timpului diferite firme au scos pe piață variante pentru BOSU, dar nu sunt de aceeași calitate și există risc de accidentare, mai ales dacă sunteți începător și nu sunteți supravegheat de către un instructor care să vă ghideze.

Ce câștigi?

 • Îmbunătățește echilibrul
  • Îmbunătățește flexibilitatea
  • Crește forța corpului
  • Ajută la tonifierea părții inferioare a corpului, mai exact mușchii picioarelor, partea inferioară a spatelui și fesele.
  • Ideală pentru antrenarea celor care practică sporturi ce necesită un nivel mare al echilibrului (exemplu: ski)
  • Recomandat pentru exerciții cardio și de rezistență.Antrenament BOSU: Ce este şi cum te ajută să ai un corp de invidiat?

Dacă termenul de minge fitness este atât de popular încât oricine știe despre ce este vorba și cum arată, cel de minge BOSU, nu este atât de cunoscut pe cât ar trebui, folosirea acestei mingi în antrenamentul obișnuit aducând numai beneficii și rezultate fantastice.

Termenul de BOSU vine de la „Both Sides Up” și a fost inventat în 1999, fiind de forma unei mingi fitness tăiată pe jumătate și având roluri importante ca îmbunătățirea echilibrului și a flexibilității, ascuțirea reflexelor și remodelarea corpului.

NovaGym ofera acest tip de antrenament cu BOSU® PRO Balance Trainer sub îndrumarea unui instructor specializat, în cadrul claselor de Aerobic.

Class Timetable

 Open TimeClose TimeTrainerAddress
vineri18:1519:15 Victor Benescu
vineri
18:15 - 19:15 - cu Victor Benescu - at

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Class Information

 Number of Week1
 Open: 18 ianuarie 2019
 Days
vin
Register Now

Class Trainer

TOP